8 december 2009

Decembermaand

Sinterklaas is weer naar Spanje. Kortom, het leven van de kinderen is terug tot normale spanning herschapen. Ze hebben vanalles gekregen, veel gesnoept en DS heeft op de jeugdbeweging zelfs een loopwedstrijd tegen Zwarte Piet gewonnen (jammer genoeg was ik daar niet bij, want dat zal echt wel het zien waard geweest zijn.)

DS heeft ondertussen toetsen. Het eerste schooljaar dat hij een overzicht mee naar huis heeft en dat is voor hem toch wel rustgevend. Hij weet dan wat er komt en de voorbereidende oefeningen die hij mee naar huis heeft, maakt hij dan ook zonder morren. We kijken ze dan samen na en overlopen waar zijn fouten zitten. Vorige jaren waren de toetsen stress van voor tot achter. Voorbereiding in de klas, dan toets en hij kwam meestal huilend thuis.

Nu heeft hij zicht op zijn voorbereiding, op wat er volgt van toets en meestal ook wel op het resultaat. Of dat zicht klopt, dat zien we volgende week wel weer.

Ik heb momenteel zicht op herstel. Mijn schouder doet zeer, redelijk veel zelfs. Gisteren dokter opgezocht en blijkbaar is het een spier waar een ontsteking op zit. Leuk niet, gezellig nog minder en praktisch is het zeker niet. Gelukkig doet de medicatie zijn werk en kan ik toch een beetje normaal bewegen.

Groetjes

Geen opmerkingen:

Een reactie posten