8 november 2010

Een maandag als een andere

Een leuk, rustig weekend achter de rug, met de nodige aandacht voor mijn ventje, de kinderen en vooral (want dat vergeet ik meestal) voor mezelf.

Ik heb mezelf weer eens op een berg creativiteit gestort en ben tot inzicht gekomen dat als ik er geen tijd voor maak, een ander dat voor mij ook niet zal doen. Komt erbij dat ik op dieet ben, en dat ik daardoor voel dat ik door een ander voedingspatroon wel meer energie heb...

Kortom, ik zie het weer eventjes zonnig tegemoet!

Straks plannen alom, maar we houden het realistisch. Net terug van de diƫtiste, tevreden van het resultaat, maar nog een weekje tandenbijten. Ik weet zelf nog niet of ik het meest tevreden ben met het gewicht dat er af is of met de verloren omtrek.

Na het werk de kids oppikken en dan vanavond thuis werken. Zeker koken en de afwas doen, de donkere was mag er ook bij en een weekmenu opmaken.

Deze week enkel vandaag en morgen werken, dus is er weer wat tijd over om het huishouden en dergelijke onder handen te nemen.

Aja, ik heb een ideetje voor mijn project van 12m12p. Ik ga eindelijk aan een hoes beginnen om over de map te hangen waarin ik onze lievelingsrecepten ga stoppen. De handleiding heb ik al afgedrukt en de motivatie is er nog steeds.

Nu even middagpauze en dan vliegen we er weer in…

Greetz

Geen opmerkingen:

Een reactie posten