7 september 2011

Drukke dagen

Jaja, de eerste schooldagen zijn lekker druk. Maar het lukt me wel.

Vanmorgen ben ik met barstende hoofdpijn en keelpijn opgestaan. Het zal een rustige voromiddag moeten worden, want ik geraak effe niet vooruit. Straks een internetstop wegens onderhoudswerken en gisteren hadden we weer een panne.

Zijn er nog onder jullie die sukkelen met de verbindingen? Het is op nog geen 3 maanden tijd al zeker 5 keer gebeurd en het zijn geen korte onderbrekingen. Vriendelijk zijn ze niet op de klantendienst, beleefd ook niet altijd. En op die manier loopt de gsm rekening ook serieus uit de hand, want als telefoon, internet en televisie het niet doen en de klanten zelf niet bellen (met de gsm noodzakelijkerwijs) weten ze het blijkbaar niet op de dispatch, logisch toch??? We kijken iedere keer aan tegen wachttijden van tussen de 30 en 45 minuten. En nee, ik ben niet de enige die klaag, want we zijn hier in de straat redelijk goed vertegenwoordigd als klanten.

Ma bon, ik ga me lekker warm binnen houden, thee drinken en hopen dat de keel- en hoofdpijn weggaat.

Greetz

1 opmerking:

  1. Oeioeioei, dat klinkt wat minder daar wat verder in de straat. Van die telefonieklachten valt hier niets te bespeuren. Maar keelpijn en hoofdpijn is hier wel tegenwoordig zunne. Pfff, en dat op een vrije dag.
    Verzorg jezelf goed hé!
    Bini

    BeantwoordenVerwijderen