25 april 2012

Terug in actie schieten

Ja man, da is een lastige bezigheid hoor. De draad terug opnemen na de vakantie...

Ondertussen zijn we door de opruim van ons weekje weg, zijn de kinderen het schoolgaan weer gewend en mama het werken ook weer gewend. Zoontje is nu wat beter, hij is geveld geweest door buikgriep en komt er nu gelukkig weer door.

Vanavond moet ik nog een belangrijke borduring doen, de foto daarvan zal pas volgende week volgen, want het cadeautje wordt in de loop van het weekend afgegeven en ik wil niet dat ze het hier eerder zien.

Morgen is het een normale werkdag en dan info-avond op school. Dinsdag was het al voor zus haar bosklas en morgen voor broer zijn zeeklas. Kortom, er komen drukke tijden aan. Dit weekend is er een verrassing gepland voor de kinderen. Ik kan er nog niet veel over zeggen, want die kastaars lezen vaak mee met mama's blog (of komen ze gewoon naar de foto's kijken?). Maar verslag volgt later.

Echt heel veel is er sinds de vakantie niet vanonder de machine gerold. En hetgene dat dat wel deed, was echt niet de moeite van het tonen (rits vervangen, voering herstellen, knopen aannaaien,...). Zus haar kleedje voor een naderend communiefeest is geknipt en ik hoop uit de grond van mijn hart dat ik het ook echt op tijd klaar heb. Dus de tijdsdruk is nog niet van de ketel, maar prioriteiten stellen is ondertussen net dat ietsje makkelijker geworden nu de energie mondjesmaat terug komt.

We'll keep on moving...

Greetz

2 opmerkingen:

 1. ik kan het me de drukte al voorstellen! bos- en zeeklassen, en een nakend communiefeest, en daarbij zelf nog een communiekleedje naaien! Nou, jij hebt erg veel moed! Liefs, Hilde

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dit jaar geen communiekleedjes hoor, gewone kleren voor naar een communiefeest te gaan zijn al tijdrovend genoeg. Alles ligt geknipt en gespeld klaar, enkel nog onder de machine laten glijden…

   Ma bon, ondertussen is het puzzelwerk voor dit weekend echt dringend aan het worden en we werken nog de ganse dag vandaag. Wie heeft er me indertijd weer wijsgemaakt dat moeders geen stress kunnen hebben?

   Groetjes

   Verwijderen