25 juni 2012

TOP weekend

Joehoe, het is weeral maandag, de laatste week voor de grote vakantie begint.

Ik heb natuurlijk geen 2 maanden vakantie, maar door de kinderen krijg ik het vakantiegevoel wel mee. Ook door afgelopen weekend, met nu de beloofde foto's...

Vrijdag was zoals voorzien druk, maar droeg enorm bij tot vakantiegevoel. Zoonlief mocht eerst naar een feestje, met een echt jongenskado voor de jarige.

Daarna zijn we met het ganse gezin naar de opening van Molecule geweest. De vernieuwde winkel viel, voor mij in alle geval, enorm tegen, maar de muziekjes die door Sven Ornelis gedraaid werden, maakten alles goed. Het was zo'n beetje de foute party avant la lettre, zo tussen de kledingrekken.Van daaruit dadelijk naar de opening van de markt in Ingelmunster. Optreden van de groep Mistral, vlaggezwaaien en consoorten, leuk, aangenaam om te zien en speciaal.
Zaterdag kinderdag, dus springkasteel en klimmuur en optreden van de ketnet-band. Ze vonden het enorm leuk. Ik ook wel, maar reken daarbij nog een drukke zondag (gelukkig niet de ganse tijd weggaan, want het werk moet natuurlijk ook gedaan worden) en dan weet je dat we vanmorgen allemaal nog moe waren, maar toch, het weekend was grandioos.

Greetz

Geen opmerkingen:

Een reactie posten