23 juli 2014

Vakantie tussenstop

Bovenaan vind je de beelden, sfeerbeelden van een workshop 'tas maken'. Het resultaat staat thuis en ik ben niet thuis, dus dat moeten jullie nog tegoed houden. Voor de rest had ik werk meegebracht naar mijn ventje thuis. Dat werk staat hieronder.
Burda 8174, retro kleedje voor zus, bovenstukje past perfect, net belegstukjes, rokdelen en halter geknipt en gespeld, hopelijk straks meer

De candy dress denk ik dat deze noemt, uit de tweede uitgave van La Maison Victor, ergens achteraan het magazine, normaal in tricot, hier in katoen, met blinde rits (die steeds uigesteld wordt) Enkel rits en zoom nog te doen...

Ons paars testkleedje is hier terug, nog de afwerking, biais is al gespeld, hopelijk ook snel volledig klaar

Deze is de 'Blue dress', hoewel ze in het rood is. Een gratis internetpatroon van Me & Sew. Ook zo eentje waar niet veel werk meer aan is, maar toch.

Zou ik echt last hebben van uitsteldrang? Of van het mooie weer? Of van de vakantie? Ach ja, we zijn al de derde dag van de Kids Clothes Week en hopen straks verder te kunnen doen. Eigenlijk ben ik eerder begonnen, omwille van de noodzaak van enkele van de kleedjes. (Ik wil er tegen vrijdag minstens 3 klaar hebben)

Greetz

Geen opmerkingen:

Een reactie posten