30 november 2009

De Sint was verdwaald

Ja, het is eens iets anders.

Daarnet kwam ik met de kinderen van bij een vriendin en er staat aan de verkeerslichten een auto fout geparkeerd. Even verderop staan 2 mannen, een in een fluo vestje en de ander met een fluo hoedje. Zelf had ik het nog niet door, maar de kinderen dus wel.

Mama, dat is Sinterklaas in die auto!
Inderdaad, de Sint zat in de auto en ook voor hem en Zwarte Piet geldt het gewone verkeersreglement. De asfaltlaag van de straat werd net afgewerkt en daarom mocht zelfs de goed heilig man met zijn helper niet passeren. Ondertussen was het op groen gesprongen voor ons, maar toch een beetje verderop de auto langs de kant gezet. Het is dan ook een soep aan dat kruispunt met die werken.

Ze waren inderdaad compleet verdwaald. Zoals het een toegewijde moeder betaamt, heb ik dan maar gezorgd dat ze op de juiste baan terecht kwamen en zo toch ook weer enkele kindjes gelukkig gemaakt. (waaronder de mijne die morgen op school gaan vertellen dat de Sint verdwaald was)

Nog een kanttekening: we moesten vandaag alledrie naar de tandarts, dat is voor mezelf en mijn dochter goed afgelopen, voor DS iets minder, want die moet terug met een gaatje.

Greetz

Geen opmerkingen:

Een reactie posten