25 november 2009

Lekker druk! Te druk?

Effe uitpuffen terwijl de kinderen nog verder eten. Het is hier momenteel hectisch, zodanig hectisch dat het echt niet meer leuk is.

Vanmiddag weg, naar DF en morgen naar een begrafenis. In de vooravond komt de goed heilig man bij mijn schoonzusje thuis op bezoek en mijn kids zijn dus ook uitgenodigd.

Vrijdag gewone werkdag, na school een uurtje helpen om de taarten klaar te zetten en dan naar DF. Zaterdag taarten uitleveren en dan een heel drukke namiddag. De kinderen zijn dan wel naar een verjaardagsfeestje, maar mijn ouders zijn hier en mijn moeder heeft enkele boodschappen te doen, dus het wordt toch wel druk.

Zondag gaan we naar DF. Hopelijk wordt dat een rustige dag.

Vorig weekend ben ik met DD en mijn moeder naar de stoffenbeurs geweest. Een geslaagde uitstap voor mijn stoffencollectie en metdertijd dus ook voor mijn kleerkast. Een foto kan ik jammer genoeg nog niet tonen, want mijn ouders brengen zaterdag nog meer dan de helft mee.

Ik ging de ganse week patronen tekenen, maar door die (gezellige?) drukte is er nog steeds niets van gekomen.

DS is klaar, DD bijna, dan nog snel tafel afruimen en verder werken aan het avondeten van morgen, want dan zitten we ook met enorme tijdsdruk. Hopelijk valt er wat tijd te nemen voor mezelf morgen tussen het moment dat de kinderen uit school komen en het einde van de rouwmaaltijd.

Greetz

Geen opmerkingen:

Een reactie posten