22 september 2015

goede voornemens

Normaal maak je die bij het begin van het jaar, maar ik maak ze nu. Ik wil terug een klein beetje normaal beginnen functioneren.
 
- Ik wil heel graag mijn creativiteit aan de naaimachine uiten, dingen die halverwege zijn afwerken en mijn stofvoorraad doen verminderen.
- Mijn kookhobby verder uitbreiden, zonder te veel nieuwe aankopen te moeten doen
- Mijn schoonmaakroutine op punt zetten
- Mijn huisje cluttervrij krijgen
 
Dat is nu effe prioriteit. Het voorbije (nog ni helemaal, maar toch) jaar heeft zijn tol geëist bij me. Vooral emotioneel ben ik niet veel waard. Moesten jullie tips of tricks weten die je een beetje energie en positieve moraal geven, hoor ik het graag!
 
Verder zou ik graag, voor mezelf, en als er bijval voor moest zijn, wat tips van Amerikaanse sites doornemen die gaan over organiseren en declutteren van huis, leven en zulke dingen, van je leven op de rails houden en toch nog tijd over hebben voor je gezin en leuke dingen. Moest er reactie komen, wil ik die dingen (vertaald natuurlijk) ook hier neerpoten. Op die manier moet ik het dan wel doen, want belofte maakt schuld en zo ben ik weer bezig. Stilvallen is momenteel voor mij geen optie, want dan beginnen mijn gedachten te malen en komt er van iets (nuttigs) doen niets meer in huis.
 
Greetz

Geen opmerkingen:

Een reactie posten