28 oktober 2009

Mini Kip Quiches

Ingrediënten voor 4 personen
1 pakje bladerdeeg
3 sjalotjes
1 grote gele paprika
verse dragon, twee eetlepels
400 gram kipfilet vleeswaren
4 eieren
125ml slagroom

Hulpmiddelen
Aluminium vormpjes

Voorbereiding
Laat bladerdeeg ontdooien
snipper de sjalotjes, paprika en dragon
snij kipfilet in reepjes

Bereidingswijze
Fruit de paprika, sjalotjes en dragon, laat 5 minuten smoren. doe de bladerdeeg lapjes in de vormpjes en verdeel de kipfilet over de bodem.verdeel het sjalotjesprutje erover. klop de eieren los met de slagroom, zout en peper. Schenk dit over de kip en zet de vormpjes 15 tot 20 minuten in de oven op 200 graden, even laten afkoelen

Serveertips
Serveer met een groente naar keuze en aardappelkroketjes als je het als hoofdgerecht wilt eten: 2 a 3 quiches per persoon

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen