8 augustus 2022

Summer update

Ze is geboren, op 29 juli kwam Jasmina ter wereld als een gezonde baby. Mijn broer en schoonzusje zijn preus lik feertig. En ik als meter ook natuurlijk.


Ondertussen heb ik ontdekt hoe leuk het is om patronen te mogen testen. Momenteel is het nog redelijk aannemen wat er beschikbaar komt, maar wie weet in de toekomst...

Ik heb bijna vakantie, nog 4 dagen werken. Echte plannen hebben we hier niet, want de twee studenten hebben allebei enkele vakken te herdoen en de data liggen niet praktisch. Maar ik maak tijd voor mijn dochter in het begin van mijn verlof, omdat mijn zoon moet studeren en dan naar het einde van mijn verlof gaat het omgekeerd zijn, dan maak ik tijd voor de oudste omdat de jongste moet studeren. 


 Ik wil hierbij ook alle andere studenten succes wensen bij de vakken die ze om welke reden dan ook moeten herdoen. Niet getreurd, de zomer is nog niet gedaan. 

 Mijn eigen planning, zonder het gaan werken dan, is vooral creatief bezig zijn. Er liggen enkele getekende patronen te wachten op uitwerking. De voorbereiding voor facts (eind oktober) is ook volop gestart. Het eerste deel van het eerste kostuum is op de 'echte' stof gespeld en kan morgen geknipt worden. Een tweede kostuum kan ik ook spelden, als ik genoeg moed verzameld heb. Van beide stukken heb ik een goedgekeurde proefversie gemaakt.

Daarna ga ik verder met de rest van de kleding, want het lijstje is lang deze keer. Ik zie het momenteel nog niet helemaal zitten, maar dat komt wel met de tijd.  Deze keer dus nog geen echte foto's. 


 Ik wil jullie wel al meegeven wat er op de planning staat:


Die laatste is er nog niet lang bijgekomen en daar moet nog wat denkwerk aan vooraf gaan. De andere zit ik al verder in het proces, dus keep U posted!


greetz


Geen opmerkingen:

Een reactie posten